О мени

Радим као професор у Машинској техничкој школи „14. октобар“ у Краљеву

2008. год. сам први пут била на једном електронском семинару. Заборавила сам како сам уопште сазнала за њега. Нисам била сигурна шта је то и како све то функционише. Морам да признам да ме је  било страх да ли ћу се снаћи. Међутим испоставило се да ми се све то много допада. Много тога се од тад у мом начину гледања на наставу, начин учења и могућности које имамо, а везане за информационе технологије променило. Упијала сам у ових неколико година и посматратала шта и како други раде. Трудим се да пратим, покушавам да применим… Нешто успевам, а нешто не. Учим од других, којих на срећу има и који су спремни да своје искуство и знање поделе са свима нама. Наравно,  имам и ја  неко искуство, тако да могу  нешто да помогнем, посаветујем…

Интернет је многе ствари у нашим животима променио, неке су добре, а неке не, али нећу о томе. Оно што покушавам је да мојим ђацима олакшам процес учења и да им покажем да без обзира на све треба учити. Најбољи начин за то је дати им пример. Дигиталне генерације, рођене са мобилним телефоном и рачунаром и ми старији (мало и мало више) који мало теже све то прихватамо  морамо да се стећемо, функционишеми и радимо у новим условима . Наша одговорност је велика. Ми смо ти који треба да се прилагођавамо, мењамо, али и да научимо да посаветујемо, помогнемо и наравно научимо како да најбоље искористимо нове могућности.

Материјал који се налази на овим страницама је комбинован из мноштва извора, прикупљан са интернета, превођен на наш језик, прерађиван, прилагођаван… како се то модерно каже креативно копитан, тако да се унапред извињавам свима који нешто своје препознају на овим страницама.

Мој портфолио.

Гоца

Advertisements

5 comments on “О мени

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s